Stad Kortrijk zet druk op KVK-eigenaar Tan: Desnoods acties met supporters

Stad Kortrijk zet druk op KVK-eigenaar Tan: "Desnoods acties met supporters"

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 21:00ma 12-04-2021 om 21:00

Het stadion van KV Kortrijk blijft voor beroering zorgen binnen de stad Kortrijk. Er is nog steeds geen locatie aangeduid voor de nieuwe voetbalarena, tot de grote ergernis van de stad Kortrijk. Het voert nu de druk op.

Belangrijke personen binnen KV Kortrijk dromen al even van een nieuw stadion en ook bij de stad Kortrijk staat men niet weigerachtig tegenover een nieuwe voetbaltempel. De Maleisische eigenaar Vincent Tan lijkt echter maar weinig zin te hebben om in nieuwe infrastructuur te investeren. De stad Kortrijk begint het geduld stilaan te verliezen.

Schepen van Sport Arne Vandendriessche wil alvast meer vaart in het dossier. “Als je aan het onderhandelen bent, kan je moeilijk de zaken al prijsgeven. Maar het is duidelijk dat we als stad eigenaar Tan harder onder druk willen zetten", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Er zouden ook drukke onderhandelingen bezig zijn, waarin Tan wordt gewezen op zijn verantwoordelijkheid. Ook over een verkoop van de club wordt gesproken, er zouden enkele investeerders klaar staan om KV Kortrijk over te nemen.

Dat het Vandendriessche menens is om er vaart in te krijgen, is ook al snel duidelijk. "Ik sta de komende dagen nog in contact met de eigenaar, desnoods moeten we samen met de supporters acties ondernemen", geeft hij aan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws