Solskjaer des duivels: 'Als mijn zoon zo lang bleef liggen, kreeg hij geen eten'

Solskjaer des duivels: 'Als mijn zoon zo lang bleef liggen, kreeg hij geen eten'

Gepubliceerd: zondag 11 april 2021 om 22:12zo 11-04-2021 om 22:12

Engeland is in de greep van het optreden van de VAR tijdens de Premier League-topper tussen Tottenham Hotspur en Manchester United van zondag. Een doelpunt van The Mancunians werd afgekeurd na een vermeende overtreding op Heung Min-Son, tot woede van manager Ole Gunnar Solskjaer.

De verontwaardiging op social media was al groot, na afloop deed de Noor er nog een stapje bovenop. "The game has gone, absoluut", aldus Solskjaer voor de camera's van Sky Sports. "Het zou een overduidelijke overtreding zijn... Maar het was een overduidelijke fout van de scheidsrechter (Chris Kavanagh, red.), dat hij de beelden nog terug moest kijken."

Over het gedrag van Son had Solskjaer ook geen goed woord over: de Zuid-Koreaan maakte te veel theater nadat hij de hand van Scott McTominay in zijn gezicht kreeg, vond de manager. "Als mijn zoon na zo'n moment drie minuten op de grond blijft liggen en door tien man overeind geholpen moet worden... Dan krijgt hij geen eten van mij."

Collega José Mourinho werd na dit interview geconfronteerd met de uitspraken van Solskjaer. "Hij mag zich gelukkig prijzen dat zijn vader een beter mens is dan Ole...", aldus de Portugees tijdens de persconferentie. "Ik heb zelf ook kinderen en ik vind dat een vader altijd zijn kinderen moet blijven voeden, ongeacht wat ze uitspoken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws