Broos: “Dan had Club heel ver kunnen raken in de Europa League”

Broos: “Dan had Club heel ver kunnen raken in de Europa League”

Gepubliceerd: zaterdag 10 april 2021 om 18:00za 10-04-2021 om 18:00

Club Brugge en RSC Anderlecht werken zondag een rasechte topper af in de Jupiler Pro League. Het belooft alvast een spannende strijd te worden. Voor Hugo Broos is het altijd een speciaal duel om volgen. Hij heeft namelijk bij beide clubs een verleden als speler en trainer.  

Zijn laatste passage bij Club Brugge is intussen wel al zeer lang geleden, want hij vertrok er als trainer in 1997. Hij heeft dan ook veel zien veranderen de afgelopen jaren. "Vooral de laatste vijftien jaar is Club enorm geprofessionaliseerd", stelt Broos bij Sudpresse. "De manier waarop het bestuur werkt, is ongelooflijk. Ik denk dat ze vandaag ook op Europees niveau wat verder staan dan in mijn tijd.”

Volgens Broos had er dit seizoen meer ingezeten op Europees vlak. “Dit seizoen had Club een grote kans om ver te raken in de Europa League, als ze niet gedecimeerd waren door corona." Blauw-Zwart strandde uiteindelijk in de zestiende finales van de Europa League. Mede door de corona-golf die er toen heerste in de club, werd het uitgeschakeld door Dynamo Kiev.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws