'Bom op barsten bij Bayern: Flick óf Salihamidzic moet na dit seizoen vertrekken'

'Bom op barsten bij Bayern: Flick óf Salihamidzic moet na dit seizoen vertrekken'

Gepubliceerd: zaterdag 10 april 2021 om 13:45za 10-04-2021 om 13:45

Bayern München-topman Karl-Heinz Rummenigge riep op om de lieve vrede te bewaren, maar volgens Sky staat de bom op barsten in de Allianz Arena. Het is vrijwel uitgesloten dat coach Hansi Flick en technisch directeur Hasan Salihamidzic samen verder gaan.

De Duits omroep stelt dat 'FC Hollywood' zijn bijnaam eer aandoet. Zowel Flick als Salihamidzic weigert zich over de situatie uit te laten, terwijl Rummenigge de boel probeert te sussen. "We moeten allemaal samenwerken, we moeten harmonieus, loyaal en professioneel samenwerken", zei hij. Die oproep ten spijt, lijkt één van de twee komende zomer te moeten vertrekken.

"Ik denk dat niemand zich nog een samenwerking tussen Brazzo en Hansi kan voorstellen", reageert voormalig Bayern-middenvelder Dietmar Hamann tegen Sky. Flick wordt al veelvuldig getipt als opvolger van Joachim Löw. "Ook als hij geen bondscoach wordt, dan zit hij volgend seizoen niet meer op de bank bij Bayern", voorspelt Hamann. "Je kunt ervan uitgaan dat Salihamidzic blijft."

De Bosniër zou namelijk veel steun genieten binnen de club, onder meer van voorzitter Uli Hoeness. Hoewel Rummenigge juist weer aan de kant van Flick staat, en zich eerder uitsprak tegen een vertrek, wordt Die Mannschaft als de ideale ontsnappingsroute gezien voor de 56-jarige trainer. Volgens Sky zal Bayern anders een keuze moeten maken tussen de twee.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws