Colassin: vorig seizoen doelpuntenmaker, zondag supporter voor Anderlecht

Colassin: vorig seizoen doelpuntenmaker, zondag supporter voor Anderlecht

Gepubliceerd: zaterdag 10 april 2021 om 10:22za 10-04-2021 om 10:22

Vorig seizoen scoor Antoine Colassin het openingsdoelpunt tegen Club Brugge. Vandaag de dag speelt de jonge aanvaller voor Zulte Waregem en moet hij dus vanuit zijn zetel toekijken hoe zijn club het ervan af brengt. In Het Laatste Nieuws blikt Colassin terug op die beginperiode.

Een grote verrassing in de basis bij Anderlecht vorig seizoen in de topwedstrijd tegen Club Brugge: de pas 18-jarige Antoine Colassin mocht door de blessure van Roofe voorin plaatsnemen. De jonge debutant deed het voortreffelijk want na één minuut raakte hij al de dwarsligger. Uitstel van executie zo bleek want voor het halfuur knalde Colassin de 1-0 overhoeks binnen. De drie wedstrijden achter zijn debuut trok Colassin die lijn door met 3 doelpunten in 4 wedstrijden. Mede door een blessure aan de enkel kon Colassin geen vervolg breien aan zijn goede beginperiode, hij raakte amper nog in de selectie en koos voor een uitleenbeurt naar Zulte Waregem.

De jonge aanvaller blikt met veel plezier terug op die beginperiode. "Het was een fantastische periode", blikt Colassin terug. "Elke bal die ik raakte, ging binnen. Ik heb mijn kans toen heel plotseling gekregen, en heb die ook gegrepen. Een mooie herinnering", vertelt Colassin aan Het Laatste Nieuws.

Colassin is trots op Anderlecht en is nog steeds supporter van Anderlecht. Hij vindt dat Kompany het uitstekend doet. "De kleedkamer zit vol vrienden van mij, ik hou van Anderlecht. Ik geloof oprecht dat het kan. Men doet alsof Club tien keer beter is, maar ik ben het daar niet mee eens. In één match kan alles. Anderlecht en Kompany zijn op de goede weg: dit is een filosofie die successen zal opleveren", aldus Colassin.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws