Oud-bestuurder ontevreden over overname Verhaeghe van Club Brugge: 'Te goedkoop'

Oud-bestuurder ontevreden over overname Verhaeghe van Club Brugge: 'Te goedkoop'

Gepubliceerd: vrijdag 9 april 2021 om 20:00vr 09-04-2021 om 20:00

Bart Verhaeghe nam Club Brugge tien jaar geleden over en maakte van Blauw-Zwart misschien wel de beste ploeg van het land. Heel wat blije gezichten dus bij de Brugse fans, maar enkele ex-bestuursleden lijken toch niet zo opgezet te zijn met Verhaeghe.

Naar verluidt betaalde Verhaeghe een peulschil voor Club Brugge. Dat zegt Ignace Van Doorselaere, een oud-bestuurslid van Blauw-Zwart. "Er is daar niks illegaals gebeurd. Alleen de manier waarop roept vraagtekens op", zegt hij in Knack.

"De club is veel te goedkoop verkocht, en daarmee was ik het fundamenteel oneens", gaat Van Doorselaere verder. "Ik ben het nog altijd oneens met wat er gebeurd is in 2012. Die overname was niet nodig. Club had geen schulden en een goede cashflow. Ze hebben het gekocht tegen een prijs die ik nog altijd niet begrijp", klinkt het.

Al geeft Van Doorselaere ook toe dat Club Brugge sinds de komst van Verhaeghe er is op vooruitgegaan. "Maar is er sindsdien toegevoegde waarde gecreëerd? Absoluut. Elke ondernemer die toegevoegde waarde creëert, verdient die, ook Bart Verhaeghe", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws