Clement over Kompany: “Met alle respect voor Anderlecht, nooit het geval geweest”

Clement over Kompany: “Met alle respect voor Anderlecht, nooit het geval geweest”

Gepubliceerd: vrijdag 9 april 2021 om 14:45vr 09-04-2021 om 14:45

Club Brugge en RSC Anderlecht bekampen elkaar komende speeldag. Coach Philippe Clement gaf een persconferentie en sprak onder meer over Vincent Kompany.

Kompany zei dat hij al maanden aan de topper tegen Club Brugge dacht. “Neen, ik ben niet zoals Vincent Kompany al maanden met die match bezig. Met alle respect voor Anderlecht, maar dat is nog nooit het geval geweest. Dat we hen uit PO1 kunnen houden, daar zijn we niet mee bezig. Dat maakt niet uit voor ons. Anderlecht verdient het, maar dat geldt ook voor Oostende. We willen drie punten pakken zoals altijd, een zege boeken voor onze supporters en een stap dichter komen bij ons doel.”

Club Brugge heeft een tien op vijftien en dan wordt er al over een mindere periode gesproken. “Vorig jaar sprak men ook van een dip na Nieuwjaar. Ons niveau van januari en februari is, zonder overdrijven, al lang niet meer gehaald in de Belgische competitie. Geen enkele ploeg kan dat elf maanden lang brengen. We zijn wel ambitieus om dat niveau opnieuw op te krikken, maar zo negatief is het allemaal niet”, citeert Het Laatste Nieuws.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws