Still na overwinning: Overwinning verdiend op basis van mentaliteit en kwaliteit

Still na overwinning: "Overwinning verdiend op basis van mentaliteit en kwaliteit"

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 23:16wo 07-04-2021 om 23:16

Beerschot won woensdagavond met 2-1 in eigen huis tegen Sporting Charleroi. Zo doet Beerschot een goede zaak in het klassement betreffende Play Off 2. Sporting Charleroi blijft echter in het sukkelstraatje en heeft nog twee wedstrijden om een vervolg te breien aan hun seizoen. Trainer van Beerschot, Will Still, was een gelukkig man.

Beerschot won met twee strafschopdoelpunten van Raphael Holzhauser. Dankzij deze overwinning klimt het naar een 6e plaats met 5 punten achterstand op de vierde plaats. Play Off 2 mag hen nu niet meer ontglippen met nog twee wedstrijden voor de boeg. Will Still was een tevreden trainer na deze overwinning. "We hebben een sterke eerste helft gespeeld en ook in de tweede helft hadden we een paar grote kansen ondanks druk van Charleroi. Op basis van mentaliteit en kwaliteit was deze overwinning verdiend", aldus Still na de wedstrijd tegen Sporting Charleroi.

Beerschot heeft met nog twee wedstrijden te spelen een kloof van drie punten op de negende plaats - die geen plaats biedt voor Play Off 2. De troepen van Still ontvangen nog thuis KV Oostende en op verplaatsing naar Standard.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws