Ex-KVK-speler over Club Brugge: “Zij waren mijn favoriete slachtoffer”

Ex-KVK-speler over Club Brugge: “Zij waren mijn favoriete slachtoffer”

03-04-2021 16:34

Zaterdagavond ontvangen de Kerels van KV Kortrijk het Club Brugge van Philippe Clement. KVK TV sprak naar aanleiding van die wedstrijd met ex-speler Ivan Santini. De spits koestert alvast mooie herinneringen aan de duels tegen Club. “Ik speelde altijd graag tegen Club Brugge. Zij waren mijn favoriete slachtoffer.” 

Santini zegt dat hij altijd extra gemotiveerd was tegen Club. “Ik heb prachtige herinneringen tegen Club Brugge. Ook met mijn andere clubs. Niet alleen met Kortrijk.” Santini speelde naast Kortrijk ook voor Standard en RSC Anderlecht in de Jupiler Pro League. Voor KVK speelde hij de meeste wedstrijden, namelijk 74. Daarin wist hij 32 te scoren gaf hij veertien assists.

De spits weet dat Blauw-Zwart niet graag naar Kortrijk afreist. “Ze hebben het altijd lastig en ik hoop zaterdagavond ook.” De spits gelooft in een goede afloop voor KVK. “Als we goed spelen, met veel agressiviteit, kunnen we zeker winnen.” Santini speelde destijds samen met huidig KVK-spits Teddy Chevalier. Hij koestert mooie herinneringen aan die periode. “Tuurlijk mis ik Teddy. We begrepen elkaar.”

Santini spreekt vol lof over zijn tijd in Kortrijk. “Ik heb me nergens zo goed gevoeld dan in Kortrijk. Vanaf de eerste seconde voelde ik meteen een klik.” Momenteel komt de spits uit voor NK Osijek in Kroatië. In twee wedstrijden was hij goed voor één doelpunt en twee assists.