Cools (ex-Club Brugge) over transfer naar Denemarken: “Goede keuze geweest

Cools (ex-Club Brugge) over transfer naar Denemarken: “Goede keuze geweest"

25-03-2021 18:15

Dion Cools verruilde vorig jaar Club Brugge voor FC Midtjylland in Denemarken. Van die keuze heeft hij tot op de dag van vandaag nog geen spijt. "Dat is een goeie keuze geweest, ik ben hier heel tevreden", valt te lezen op Sporza.  

Bij Club Brugge kwam Dion Cools, onder meer door de aanwezigheid van Clinton Mata, minder aan spelen toe dan hem lief was. Zodus koos hij voor een avontuur in Denemarken, bij landskampioen Midtjylland. "Mocht ik die stap niet gezet hebben, dan had ik misschien geen Champions League meer gespeeld.”

In die Champions League werd Midtjylland in een groep uitgeloot met Liverpool, Ajax en Atalanta Bergamo. "Dat was een hele ervaring voor de club, de eerste keer Champions League. In de competitie staan we op twee punten van de leider bij de start van de Play-Offs. Hopelijk kunnen we de dubbel nog pakken. Dan zou het een fantastisch seizoen zijn."

Cools zal de start van de Play-Offs wel moeten missen door een breukje in zijn enkel. "Ik heb nog een tweetal weken revalidatie nodig. Het zijn sowieso spannende tijden, want mijn vriendin moet over een maand bevallen." 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie