Colassin blijft op de bank bij Zulte Waregem: In schoonheid proberen afsluiten

Colassin blijft op de bank bij Zulte Waregem: "In schoonheid proberen afsluiten"

21-03-2021 16:30
2

Zulte Waregem neemt het zondagavond op tegen RSC Anderlecht. Nog steeds een belangrijke partij voor Play-Off 1 en ook uitzonderlijk voor Antoine Colassin. Al zal hij vanop de zijlijn moeten toekijken.

De spits wordt door RSC Anderlecht uitgeleend aan Essevee en mag dus niet meedoen tegen zijn moederploeg. Zo krijgt Colassin opnieuw geen speelminuten bij Zulte Waregem. Die kreeg hij de laatste weken ook amper onder Francky Dury.

Colassin mocht tot dusver nog maar negen keer invallen. Een doelpunt scoorde hij nog niet en waar zijn toekomst ligt blijft bijhoorlijk onduidelijk. "Daarmee ben ik nog niet bezig", zegt Colassin bij Het Nieuwsblad.

"Ik focus me alleen op dit seizoen. Tijdens de onderhandelingen is er nog niet gesproken over een verlengd verblijf. Normaal keer ik volgend seizoen dus terug naar Anderlecht", geeft de jonge spits aan.

Maar om aanspraak te maken op speelminuten bij Anderlecht zal hij moeten overtuigen bij Zulte Waregem. "Ik moet nu proberen om zoveel mogelijk minuten te verzamelen om mijn seizoen alsnog in schoonheid af te sluiten. Hopelijk behalen we nog een plek in de Play-offs en kan ik ook daar nog mooie dingen laten zien", aldus Colassin.