Deinze en RWDM delen de punten na een waar doelpuntenfestival

18-03-2021 19:26

In 1B stond donderdag het duel tussen MSK Deinze en RWDM op het programma. Beide ploegen waren duidelijk gemotiveerd aan de start gekomen en ze hebben er een waar spektakelstuk van gemaakt met maar liefst acht doelpunten.

Toch was het een halfuur wachten op het eerste doelpunt van de partij. Het was Libert die RWDM de 0-1 voorsprong schonk. Een kleine tien minuten laten hingen de bordjes alweer gelijk na een treffer van Tarfi. Zo gingen beide ploegen rusten met een 1-1 stand.

In de tweede helft ging het heel snel. Rommens bracht in minuut 52 RWDM 1-2 voor. Dan was het moment van Challouk van Deinze aangebroken. Hij zorgde er met twee treffers in vijf minuten tijd voor dat de scheve situatie helemaal was rechtgezet. RWDM klom via Claes weer langszij en zag dan Nzuzi de 3-4 maken. RWDM leek dan op weg naar de drie punten, maar Le Postelec sleepte in de slotfase nog een gelijkspel uit de brand voor Deinze.