Anderlecht denkt aan de toekomst en werkt samen met eerste club van Saelemaekers

Anderlecht denkt aan de toekomst en werkt samen met eerste club van Saelemaekers

Gepubliceerd: zaterdag 6 maart 2021 om 23:00za 06-03-2021 om 23:00

RSC Anderlecht probeert meer en meer te investeren in de jeugd en hoopt dan ook al snel de grootste talenten uit België te kunnen vinden. Dat doet het onder andere via samenwerkingen met verschillende clubs. Nu gaat het ook een samenwerking aan met Beersel-Drogenbos.

Anderlecht kondigde op de officiële kanalen aan dat Beersel-Drogenbos nu de achtste club uit het land is waar paars-wit mee samenwerkt. Dat doet het momenteel ook met K. Berchem Sport, KFC Turnhout, KFC Heur-Tongeren, Eendracht Mazenzele Opwijk, KSV Oudenaarde, Tempo Overijse en KRC Mechelen.

'De ontwikkeling van de spelers en coaches van partnerclubs worden vanuit Neerpede van dichtbij opgevolgd', schrijft Anderlecht. 'RSCA staat de partnerclubs ook bij met kennis en ervaring. Talentvolle spelers uit de partnerclubs krijgen ten slotte de kans om zich te bewijzen op Neerpede', aldus de club.

Eén van die jeugdspelers was in het verleden Alexis Saelemaekers. De voormalige speler van Anderlecht begon voor het eerst met voetballen bij Beersel-Drogenbos en belandde uiteindelijk ook in de jeugd van paars-wit.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws