Bodart blikt vooruit op Club Brugge: Tijd om wakker te worden

Bodart blikt vooruit op Club Brugge: "Tijd om wakker te worden"

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 11:45do 04-03-2021 om 11:45

Arnaud Bodart krijgt donderdag een lastige opdracht: Club Brugge afstoppen. De doelman van Standard beseft dat het voor zijn ploeg niet makkelijk wordt na een reeks zwakke resultaten. 

"We kunnen beter. Dat hebben we al bewezen", stelt hij bij Het Belang Van Limburg. "Helaas bevinden we ons nu in dezelfde situatie als eerder dit seizoen. Na de 12 op 12 waren we misschien een beetje te tevreden. We hebben dat al vaker gehad, na een goede reeks verzaken we. Daar moeten we aan werken. Tijd om wakker te worden."

Veel analisten zien ook te weinig leiders bij Standard. "Ook dat is iets waarmee we aan de slag moeten. Bij Club Brugge hoor je ze voortdurend roepen: 'links, rechts, …' Allemaal voor het teambelang. Dat heeft niets met jeugdigheid te maken, maar dat staat en valt met vertrouwen. Het natuurlijk leiderschap van Zinho Vanheusden wordt gemist, al is hij geen enorme prater. Een Laifis en Cimirot bijvoorbeeld hebben een meer gesloten persoonlijkheid."

Misschien is Standard wel té veel een vriendengroep. "Ik denk niet dat we te lief voor elkaar zijn", ontkent Bodart. "We zijn kameraden, maar die kunnen elkaar ook de waarheid zeggen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Standard door tegen Club Brugge?

Ja
32%
Nee
68%
(206 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws