Oularé verkommert in B-kern van Standard: Terugkeer is bijzonder klein

Oularé verkommert in B-kern van Standard: "Terugkeer is bijzonder klein"

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 21:30wo 03-03-2021 om 21:30

Voor Obbi Oularé blijft het bijzonder moeilijk om echt definitief door te breken. De spits werd door Standard terug naar België gehaald, maar verkommert inmiddels in de B-kern. De kans lijkt klein dat hij nog een kans zal krijgen bij de Rouches.

"Obbi is niet naïef, hij begrijpt dat de kans op een terugkeer naar de A-kern dit seizoen bijzonder klein is", zegt makelaar Zouhair Essikal in Sport/Voetbalmagazine. Toch geeft Oularé niet op. "Hij is ervan overtuigd dat hij de club nog kan helpen", klinkt het.

"Laten we zeggen dat er vijf tot tien procent kans is dat het nog goed komt en dat heeft hij enkel aan zichzelf te danken. Hij heeft niemand uitgescholden, hij heeft niemand geslagen, hij heeft niets verkeerd gedaan en hij heeft veel maturiteit getoond", aldus Essikal.

Toch beseft de makelaar ook dat er iets moet veranderen voor Oularé. "Indien Standard geen ander standpunt inneemt, zullen we in juli alle opties bekijken. Obbi ligt nog tot 2023 vast, maar hij heeft uiteraard geen zin om in de B-kern zijn contract uit te zitten", besluit de makelaar.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws