Marca: twee onverwachte wendingen voor revaliderende Sergio Ramos (34)

Marca: twee onverwachte wendingen voor revaliderende Sergio Ramos (34)

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 15:23wo 03-03-2021 om 15:23

Marca maakt zich op voor twee verrassende Sergio Ramos-nieuwtjes. Het boegbeeld van Real Madrid lijkt sneller dan verwacht terug te keren van een blessure én zou bovendien zijn aflopende contract kunnen verlengen.

De 34-jarige verdediger speelde op 14 januari zijn laatste wedstrijd en werd begin februari aan zijn meniscus geopereerd. Ramos is sindsdien volop aan het revalideren en zou volgens Marca vijf weken na zijn operatie al terug kunnen keren op het veld. De cruciale stadsderby tegen Atlético Madrid van zondag komt nog te vroeg, maar het competitieduel met Elche (13 maart) en de Champions League-wedstrijd tegen Atalanta Bergamo (16 maart) zijn de nieuwe stippen aan de horizon.

Als de revalidatie van Ramos eenmaal af is gerond, kunnen de gesprekken over mogelijke contractverlenging bovendien opgestart worden. Ook dat zou volgens Marca een verrassende uitkomst op kunnen leveren: beide partijen leken na een huwelijk van zestien jaar (!) definitief uit elkaar te groeien, maar de Madrileense krant meldt nu dat er tóch een akkoord in de maak is. Waarschijnlijk volgt er na de interlandperiode in april definitief uitsluitsel.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws