Vadis over doelstellingen KAA Gent: “Wedstrijden van de laatste kans”

Vadis over doelstellingen KAA Gent: “Wedstrijden van de laatste kans”

03-03-2021 11:45
2

KAA Gent kende een mindere periode, maar heeft nog steeds doelstellingen dit seizoen. Aanvoerder Vadis Odjidja laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over de ambities van de Buffalo’s.

"Wij hebben al zoveel punten laten liggen, maar omdat zoveel andere clubs dat ook doen, is het voor ons zogezegd elke keer weer de match van de laatste kans”, zegt Vadis. “Alles kan nog. Twee jaar geleden moesten we tot op de laatste speeldag knokken om erbij te zijn in Play-Off 1, het zou mooi zijn moest dat nu weer lukken. Maar we moeten nu eerst zorgen dat we bij de laatste acht geraken."

Ook zit KAA Gent nog in de Beker van België. "Het is alleszins de kortste weg, met nog drie matchen te gaan. De laatste loodjes worden zwaar, want op Antwerp na zitten alle grote clubs nog in de beker. Vorig jaar sneuvelden een aantal topclubs al vroegtijdig, maar dit seizoen vindt iedereen de beker belangrijk.”

“Dat maakt dat we nog een paar serieuze obstakels op onze weg zullen tegenkomen. Maar de beker is zeker een doel voor ons. Ik zei het al: ik wil een prijs pakken met mijn ploeg. Maar ook de competitie geven we niet op. Wij moeten de volgende maanden naar onszelf kijken en zorgen dat de mensen het beste Gent te zien krijgen”, aldus Vadis.