Hrosovsky spreekt over ambities KRC Genk: “Ik reken op drie overwinningen”

Hrosovsky spreekt over ambities KRC Genk: “Ik reken op drie overwinningen”

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 14:44di 02-03-2021 om 14:44

KRC Genk pakte nog eens een driepunter en de Limburgers mikken op Play-Off 1. Ook zijn de manschappen van John van den Brom nog actief in de beker. Middenvelder Patrik Hrosovsky laat zich tegenover Het Belang van Limburg uit over de ambities.

Donderdag wacht KV Mechelen in de beker. “Het wordt weer een battle, maar ik heb nog geen beker op mijn palmares staan. Dat moet nu maar eens gebeuren. Daarvoor moeten we eerst doorstoten naar de halve finale. Jammer dat het thuisvoordeel in deze coronatijden niet speelt. Maar ook zonder onze fans kan het.”

KRC Genk mikt op Play-Off 1. “In de competitie is onze ambitie zoals bekend de top vier. Na Mechelen in de cup ontvangen we ook Cercle Brugge en Standard in eigen huis. Ik reken op drie overwinningen. Daarna is het tijd voor de nationale ploeg. Als ik geselecteerd word, natuurlijk. Maar ik heb er goede hoop op.”

“Mijn concullega Lobotka komt bij Napoli niet veel aan de bak. Ik houd wel mijn hart een beetje vast. De coronasituatie in Slovakije is veel erger dan in België. Er zijn zes regio's in complete lockdown. De mensen mogen er niet in of uit en alles is gesloten. Tot en met de scholen”, aldus Hrosovsky.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws