Vanhaezebrouck spuwt zijn gal: In alle ernst: dit is belachelijk

Vanhaezebrouck spuwt zijn gal: "In alle ernst: dit is belachelijk"

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 13:30di 02-03-2021 om 13:30

KAA Gent moet woensdag al aan de bak in de Croky Cup. Het gaat op bezoek bij Eupen, maar in die match zal er geen VAR zijn. Coach Hein Vanhaezebrouck ergert zich duidelijk. 

"De afwezigheid van de VAR? Want er zijn geen camera's genoeg? Ik vind het ridicuul: hier zie ik al twee stuks, jullie gaan gewoon mee naar Eupen", lacht Vanhaezebrouck bij Het Nieuwsblad. 

"Nee, in alle ernst: dit is belachelijk. Je wil toch de Croky Cup opwaarderen? Men doet zijn beklag dat de beker stiefmoederlijk behandeld wordt maar eerst zendt men niet eens alle matchen live uit en dan voorziet men ook geen VAR omdat er niet genoeg camera’s aanwezig zullen zijn. Dat is puur amateurisme."

KAA Gent neemt deze beker alvast serieus. "De beker is alleszins de makkelijkste weg naar Europa. Waar we ook het dichtst bij succes zitten. In de competitie moeten we nog een heuse inhaalbeweging doen. Daar hebben we nog een flinke weg af te leggen. In de beker moeten we nog drie zeges boeken maar ook dat is moeilijk want alle ploegen zijn gebrand op bekerwinst. Dus dat zullen in elk geval nog drie zware duels worden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws