Boskamp over coronacrisis bij Club Brugge: Maakt het extra zuur

Boskamp over coronacrisis bij Club Brugge: "Maakt het extra zuur"

Gepubliceerd: zondag 28 februari 2021 om 14:45zo 28-02-2021 om 14:45

Laatste update: zondag 28 februari 2021 om 14:52zo 28-02-2021 om 14:52

Club Brugge gaat dit weekend niet spelen tegen KAA Gent. De competitieleider kampt met te veel coronagevallen. Johan Boskamp gelooft dat Club zonder corona wél was doorgegaan in de Europa League.

"Ik denk van wel, maar we zullen het nooit echt weten", nuanceert hij bij Het Belang Van Limburg. "De creativiteit ontbrak, waardoor je een beroep moest doen op andere types en dat deed zich voelen. Maar ja, tegenwoordig moet je rekening houden met die besmettingen."

Vooral de manier waarom Club het virus verspreidde is sneu. "Het blijft een gek verhaal dat ze blijkbaar allemaal zijn opgelopen in die busrit naar Charleroi, nota bene een wedstrijd die is afgelast. Het maakt het extra zuur. Zo is het ook gek dat Mignolet eerst wel en daarna niet positief test. Het zal aan de manier van testen liggen, maar ik denk dat we over een paar jaar pas gaan weten hoe fel corona aan je lichaam vreet", zucht Boskamp. 

Donderdag gaat Club wel moeten spelen in de Croky Cup tegen Standard. Enkel competitiewedstrijden mogen worden uitgesteld door coronagevallen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws