Degryse blijft in Anderlecht-trainer Kompany geloven: Hij wordt een grote

Degryse blijft in Anderlecht-trainer Kompany geloven: "Hij wordt een grote"

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 18:44za 27-02-2021 om 18:44

RSC Anderlecht blijft het ook dit seizoen bijzonder moeilijk hebben en moet nog stevig strijden om in Play-Off 1 te geraken. Inmiddels begint zelfs Vincent Kompany kritiek te krijgen van de eigen achterban, maar behoudt hij het vertrouwen binnen de bestuurskamers. Marc Degryse begrijpt dat ook.

"Kijk, áls het waar is dat Wouter Vandenhaute Kompany laat zitten omdat het Kompany is - wat ik trouwens betwijfel -, dan heb ik daar persoonlijk geen probleem mee. Andere traíners waarschijnlijk wel", lacht Degryse in Het Laatste Nieuws.

De analist heeft namelijk heel wat vertrouwen in Kompany. "Ik zie in Kompany een toekomstige grote trainer. Hij speelde op het hoogste niveau, heeft gezien van de allerbeste trainers hoe het moet, hij communiceert goed, hij is bezeten van het trainersvak, en hij heeft een enorme uitstraling", vertelt Degryse.

Een ontslag bij Anderlecht moet voor Degryse dan ook helemaal niet. "Ik kan mij niet voorstellen dat Vandenhaute conclusies zal trekken voor het einde van het seizoen. Als ik Kompany bezig zag en hoorde op zijn persconferentie...: hij was open, eerlijk, ik geloof ook echt dat hij zichzelf een spiegel voorhoudt. Er zat geen verheven wereldster achter de microfoon. Uiteindelijk kijk je naar een toffe gast", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws