Vanhaezebrouck: 'Niemand zei iets toen Gent zes coronagevallen had'

Vanhaezebrouck: 'Niemand zei iets toen Gent zes coronagevallen had'

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 18:45vr 26-02-2021 om 18:45

KAA Gent staat zondag tegenover Club Brugge. Een partij die voor veel Buffalo's als één van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen wordt gezien. Club Brugge kampt echter met flink wat afwezigen. Kan Gent daarvan profiteren?

Club Brugge moet het met een pak afwezigen doen, een uitstekende kans dus voor Gent om punten te sprokkelen."Ik hoorde niemand iets zeggen toen we zes coronagevallen hadden en ook nog eens met vier of vijf blessures kampten. Maar ik ga niet de rekening maken van wie wel of niet mee zal doen bij Brugge", geeft Vanhaezebrouck aan op zijn persconferentie.

Toch wordt de voorbereiding op de partij er niet makkelijker op voor Vanhaezebrouck. "Ik hou met alles rekening maar ik zal zaterdag pas meer weten", gaat Vanhaezebrouck verder. "Als we zaterdag bericht krijgen dat het niet doorgaat, zullen we wel handelen. Tot zolang bereiden we ons gewoon voor."

De wedstrijd kan nog steeds uitgesteld worden bij zeven of meer besmettingen bij Club Brugge. Vanhaezebrouck wil echter spelen. “Ik speel liever die match zodat ons verder programma normaal verloopt. Maar regels zijn regels. Ik moet gelukkig niet nadenken over wat ik zou doen in hun situatie. Dat is hun beslissing", besluit Vanhaezebrouck.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws