Breaking news

Eriksen traint bij zijn ex-ploeg: "We hebben contact gehouden"

Knap filmpje moet moraal van Club Brugge opkrikken: We knokken ons er wel door

Knap filmpje moet moraal van Club Brugge opkrikken: "We knokken ons er wel door"

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 17:06do 25-02-2021 om 17:06

Het coronavirus heeft Club Brugge niet gespaard, en net op een vervelend moment. Voor de afsluiter van het tweeluik met Dynamo Kiev kan de Belgische koploper nu ook niet rekenen op Charles De Ketelaere, nadat eerder onder meer Noa Lang, Mats Rits, Hans Vanaken en trainer Philippe Clement verstek moesten laten gaan. Die laatste heeft wel een oppepper klaar voor zijn troepen.

Met een filmpje dat Club donderdagnamiddag de wereld instuurde, hoopt Blauw-Zwart spelers en fans de nodige moed in te spreken voor het nakende duel in de Europa League. Ook Clement heeft een boodschap in petto. "Die quarantaine is moeilijk natuurlijk, omdat ik niet bij mijn jongens kan zijn en de staf ook niet. We werken allemaal van thuis uit en op die manier knokken we ons er wel door, op een positieve manier."

"Die away match tegen Kiev was heel speciaal natuurlijk, omdat je die meetings vanuit je quarantaineplaats moet doen en moet supporteren voor tv. Ik ben super trots op de fantastische manier waarop de spelers en staf het daar gedaan hebben. Die terugmatch gaat een harde strijd worden, met alles wat we tegengekomen zijn de voorbije weken", beseft Clement.

Toch heeft de Club-coach veel vertrouwen. "Ik weet dat er een ploeg op het veld zal staan met een super groot hard. Ze gaan erg goed voorbereid zijn en met alle middelen, met al hun krachten proberen zich te kwalificeren. Ik geloof in mijn jongens en weet dat ze alles gaan geven. Ze gaan er alles aan doen om er een fantastische avond van te maken", blikt hij al hoopvol vooruit.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws