Vercauteren spreekt over afwezigen bij Antwerp: “Niet veel mogelijkheden”

Vercauteren spreekt over afwezigen bij Antwerp: “Niet veel mogelijkheden”

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 08:13do 25-02-2021 om 08:13

Royal Antwerp Football Club neemt het op tegen Rangers na de 3-4 nederlaag in de heenwedstrijd. Frank Vercauteren sprak op een persconferentie over de afwezigen bij The Great Old.

Zo is doelman Alireza Beiranvand nog steeds twijfelachtig. “We wilden hem bij ons hebben om te zien of hij zou kunnen spelen, maar voorlopig komt hij nog niet in aanmerking”, citeert Het Nieuwsblad Vercauteren. “We hopen dat hij binnen de 24 uur toch nog tekenen geeft dat het kan.”

Achterin mist Vercauteren ook Abdoulaye Seck. “En veel mogelijkheden hebben we daar niet, want ook Dylan (Batubinsika, red.) voelde zich niet helemaal fit en bleef thuis. Dus grijpen we terug naar Ritchie (De Laet, red.) centraal en zien we nog wel hoe we de andere posities invullen.”

Antwerp geeft niet op. “We moeten lessen trekken uit de vorige match. Dat wil zeggen dat we op defensief vlak beter voor de dag moeten komen, maar dat we niet mogen vergeten om hen op offensief vlak opnieuw pijn te doen. We moeten op beide vlakken een plannetje klaar hebben. We kennen de moeilijkheidsgraad van deze match, we weten dat zij favoriet zijn. Maar we leggen ons er niet bij neer. We blijven erin geloven.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws