Breaking news

Wisselende kansen voor Play-Off 1: Gent boekt hardbevochten zege, Oostende baalt

Koeman hoopt nog op titel FC Barcelona: 'Ik voel mij verantwoordelijk'

Koeman hoopt nog op titel FC Barcelona: 'Ik voel mij verantwoordelijk'

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 16:14di 23-02-2021 om 16:14

Ronald Koeman zet de titel in de Primera División nog niet uit het hoofd. Volgens de trainer van FC Barcelona is er ook na het puntenverlies tegen Cádiz (1-1) nog hoop.

Koeman bestrijdt dat het Barcelona aan leiders ontbreekt. "Die zijn er. Achterin hebben we Gerard Piqué, Sergi Roberto en Jordi Alba, Sergio Busquets in het midden en voorin Lionel Messi. Er zit genoeg persoonlijkheid in het elftal", vertelt hij op de persconferentie in aanloop naar het thuisduel met Elche van woensdag.

Koeman ziet ook na de afstraffing tegen Paris Saint-Germain (1-4) en de remise tegen Cádiz (1-1) nog voldoende perspectief. Van de laatste dertien duels in La Liga won Barça er tien en werd er drie keer gelijkgespeeld. "Natuurlijk raakt het mij. Ik voel me verantwoordelijk en denk eraan hoe we ons kunnen verbeteren. Maar ik geef de moed niet op. Ik denk dat we nog steeds kunnen vechten voor de titel. De komende duels worden heel belangrijk."

De achterstand op Atlético Madrid bedraagt momenteel acht punten. "De achterstand is minder groot dan drie weken terug. Er is hoop en zolang er hoop is, moeten we ervoor gaan."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws