Basispion van Anderlecht wordt niet gespaard: 'Hoeveel krediet heeft hij nog?'

Basispion van Anderlecht wordt niet gespaard: 'Hoeveel krediet heeft hij nog?'

22-02-2021 11:00
18

RSC Anderlecht blijft het bijzonder moeilijk hebben en wist ook tegen KV Kortrijk niet te overtuigen. Flink wat spelers van paars-wit vielen door de mand en werden ook niet gespaard in de Belgische pers.

Bij Anderlecht kreeg Jacob Bruun Larsen opnieuw een kans, maar de Deen kon opnieuw niet overtuigen. Hij stelde andermaal teleur en werd na 45 minuten voetballen terecht naar de kant gehaald. Hij wordt ook in de Belgische pers niet gespaard.

'Hoeveel krediet heeft hij nog', vraagt men zich af bij La Dernière Heure. 'Hij wist niet wat hij moest doen tegenover Dewaele. Zijn enige goede passes waren die achteruit op de eigen verdedigers', klinkt het.

Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws waren scherp en gaven hem amper een 3 op 10 voor zijn partij. Bij SudPresse vond men Bruun Larsen ook door de mand vallen. 'Na de catastrofe tegen Cercle, profiteerde de Deen van clementie bij Kompany om te bewijzen dat dit slechts een off-day was. Maar nadat hij bij de start van de partij verwaarloosd werd en vervolgens zeer onhandig was, ging hij opnieuw ten onder', schreef men.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie