Breaking news

Nmecha op weg naar vertrek bij Anderlecht? "Ik denk dat het onmogelijk is"

KVO lacht in zijn vuistje: Een gemiste kans dachten we, niet dus!

KVO lacht in zijn vuistje: Een gemiste kans dachten we, niet dus!"

Gepubliceerd: zondag 21 februari 2021 om 23:40zo 21-02-2021 om 23:40

Met een puntje tegen Eupen leek KV Oostende een slechte zaak te doen met het oog op play-off 1. Het kan echter eens meezitten. De concurrentie deed het niet veel beter en zo staat Oostende toch in de top vier op het eind van het voetbalweekend. Arthur Theate ziet kansen en laat zijn ambitie spreken.

"The sky is the limit", haalt Theate een klein cliché boven in Het laatste Nieuws. "We zijn een jonge groep met veel talent. We zijn zeker bekwaam genoeg om beslag te nemen op een plekje in play-off 1", aldus de jonge verdediger.

Toch leek KVO een slechte zaak te doen nadat het niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen Eupen. "Dat was een jammerlijk resultaat, een gemiste kans om geen terrein prijs te geven. Dat dachten we toch. Want kijk, de concurrentie verloor en eigenlijk doen we met dat puntje nog een goede zaak", vervolgt Theate.

Ook het programma spreekt nog in het voordeel van de kustploeg. Oostende neemt het de komende weken nog op tegen de laatste drie in het klassement. Daarnaast moet het ook nog aan de bak tegen KAA Gent, Beerschot en KV Mechelen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Haalt KV Oostende PO1?

(121 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws