'Oekraïense regering helpt Dinamo Kiev en laat fans toe tegen Club Brugge'

'Oekraïense regering helpt Dinamo Kiev en laat fans toe tegen Club Brugge'

17-02-2021 19:30 Laatste update: 19:37
18

Club Brugge staat donderdag voor een ontzettend belangrijke partij en neemt het in Oekraïne op tegen Dinamo Kiev. Dit seizoen kon Club Brugge niet rekenen op de eigen fans, maar donderdag zal het wel voor voetbalsupporters spelen.

In Oekraïne zijn er ook nog geen toeschouwers toegelaten, maar het ministerie van Oekraïne heeft voor de partij van Dinamo Kiev tegen Club Brugge een uitzondering gemaakt. Zo weet Pravda dat het stadion voor de partij van donderdag voor 50 procent gevuld mag zijn.

Een flinke domper dus voor Club Brugge, dat ook niet zal kunnen rekenen op de eigen fans. In eigen land is het namelijk nog steeds niet toegelaten om fans te ontvangen en krijgen we in de terugwedstrijd dus ook nog steeds een leeg Jan Breydelstadion.

Club Brugge, dat met coronazorgen zit, moet van de Oekraïense regering ook nog een extra test afleggen bij aankomst in het Oost-Europese land. Als er uiteindelijk één of meerdere spelers nog positief blijken te zijn, mogen zij ook niet aantreden tegen Dinamo Kiev.