Ik heb nooit een gesprek gehad met Vanhaezebrouck, zelfs geen sms'je

"Ik heb nooit een gesprek gehad met Vanhaezebrouck, zelfs geen sms'je"

11-02-2021 11:30
5

Het avontuur van Jordan Botaka bij KAA Gent was maar kort. Inmiddels wordt hij al uitgeleend aan Sporting Charleroi. Sinds de komst van coach Hein Vanhaezebrouck verdween Botaka helemaal naar de achtergrond. 

"Ik kan respect hebben voor iemand, maar dat wil niet zeggen dat je daarom zijn beslissingen aanvaardt", vertelt hij daarover bij Sport/Voetbalmagazine. "Dat is wat er gebeurd is met Vanhaezebrouck en daarom ben ik vertrokken. Ik heb eigenlijk nooit een gesprek met hem gehad, zelfs geen sms'je, niks. Vanhaezebrouck is zo, dat weten we. Hij is geen trainer die veel communiceert. Dat respecteer ik, iedereen heeft zijn visie op de dingen."

Botaka mag donderdag niet meedoen tegen KAA Gent, maar is sowieso niet uit op revanche. "Vanaf het moment dat ik niet meer zijn speler ben, heb ik dus ook niks meer te bewijzen tegenover Vanhaezebrouck. Dus nee, ik wilde die match niet tot elke prijs spelen. Integendeel, het zou me plezier gedaan hebben om aan die wedstrijd mee te doen en zo mijn ex-ploegmaats terug te zien. Sommigen van hen zijn vrienden geworden."

Botaka heeft in totaal maar 385 minuten meegedaan voor KAA Gent. Bij Charleroi zit hij nu al aan 450 minuten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie