Veel beter is er de voorbije tien jaar op Club Brugge niet gepasseerd

"Veel beter is er de voorbije tien jaar op Club Brugge niet gepasseerd"

07-02-2021 19:30
29

Zaterdagavond won Club met 0-2 op het veld van Waasland Beveren. De leider dankte hier - andermaal - Noa Lang voor. De Nederlandse artiest was goed voor beide doelpunten. Hij zet zijn teller zo op 11 doelpunten en 7 assists in 18 wedstrijden. Niels Poissonnier - Club-watcher van Het Laatste Nieuws met een lofbetuiging voor Noa Lang.

Er is al veel gezegd over de kwaliteiten en de klasse van Noa Lang. Ook Het Laatste Nieuws zet Noa Lang in de kijker en roept op dat de scheidsrechters Lang moeten beschermen.

Club-watcher, Niels Poissonnier, geeft een duidelijk statement over Lang. "Het neemt evenwel niet weg dat ons Belgisch scheidsrechterskorps de komende maanden streng dient op te treden tegen elke vorm van vergrijp tegen Noa Lang. Een week terug trok Pavlovic zelfs aan de krullen van deze artiest", schreef Poissonnier.

Poissonnier vergeleek Noa Lang met de beste talenten die Club Brugge de afgelopen jaren in de rangen heeft gehad. "Veel beter is er de voorbije tien jaar op Club Brugge niet gepasseerd, hoor. Zelfs Ivan Perisic niet. Alleen de beste Izquierdo kwam in de buurt van deze Lang. Puur goud. En nog maar eens ‘Man of the Match’ – bezieler van de 24 op 24 met z’n 8 goals en 5 assists in 8 wedstrijden", sloot Poissonier af.