Vrancken leeft op hoop bij KV Mechelen: Dan kan er nog heel veel

Vrancken leeft op hoop bij KV Mechelen: "Dan kan er nog heel veel"

07-02-2021 12:15

Igor De Camargo was zaterdag de matchwinnaar voor KV Mechelen. Hij scoorde het enige doelpunt tegen Cercle Brugge. Coach Wouter Vrancken was duidelijk bijzonder tevreden over die uitzege. 

"Deze driepunter is leuk omdat je een kloof maakt met de ploegen onderaan en je tegelijkertijd mee bent met de clubs bovenaan in de stand", aldus Vrancken. "Belangrijk voor mij is echter dat we elke wedstrijd beginnen met dezelfde mentaliteit. Er is een last van onze schouders gevallen omdat het degradatiegevaar weg is. Maar we moeten ervoor blijven gaan. Wedstrijd per wedstrijd. En dan kan er heel veel", geeft hij aan op de officiële website.

De Camargo maakte uitindelijk het verschil. "Igor is misschien wel een jaartje ouder, maar heeft dat scoringsinstinct. Met zijn lengte heb je altijd veel persoonlijkheid in de box. Dat bleek een goeie beslissing. Ik ben ook blij dat Storm zich weer heeft laten zien na zijn blessure. Hij was zeer aanwezig op training, daarom dat hij al mocht invallen."

Opvallend genoeg volgen er nu twee wedstrijden op het veld van Beerschot: donderdag in het kader van de Croky Cup, zondag voor de competitie.