Ik doe altijd mijn best. Kompany heeft er tegen mij ook nooit iets over gezegd

"Ik doe altijd mijn best. Kompany heeft er tegen mij ook nooit iets over gezegd"

06-02-2021 09:05 Laatste update: 10:33
4

Michel Vlap verliet in de wintermercato RSC Anderlecht voor een avontuur in de Bundesliga bij Arminia Bielefeld. De Nederlandse middenvelder wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend door Paars-Wit. Vlap ziet een droom in vervulling gaan om in de Bundesliga te spelen, dat laat hij weten aan Nos.nl

RSC Anderlecht kaapte Michel Vlap voor 8 miljoen euro weg bij SC Heerenveen aan het begin van vorig seizoen. Vlap kon de hoge verwachtingen echter niet inlossen en geraakte dit seizoen meer en meer op de bank verzeild. RSC Anderlecht en Vlap kozen dan om een uitleenbeurt aan de Duitse club Arminia Bielefeld."Het was altijd een droom voor mij om in de Bundesliga te spelen. Een fantastische competitie met schitterende stadions en uitzonderlijk goede fans, die er nu helaas nog niet bij kunnen zijn. Toen deze kans zich voordeed, had ik wel meteen het gevoel dat ik ervoor moest gaan", liet Vlap weten aan NOS.

Volgens enkele bronnen was de relatie tussen Kompany en Vlap niet meer zo goed omdat Vlap niet altijd 100% inzet toonde op training. "Trainer Frank Vercauteren is begin dit seizoen vertrokken en Vincent Kompany heeft het overgenomen. Hij is de baas en bepaalt wie hij op wil stellen. Ik had dit seizoen graag een leidende rol op me willen nemen, maar de trainer maakte andere keuzes. Ik heb lange tijd hard gewerkt en geef iedere training alles. Ik doe altijd mijn stinkende best. Kompany heeft er tegen mij ook nooit iets over gezegd", liet Vlap nog weten over zijn periode bij RSC Anderlecht.