Vercauteren wilde meer transfers bij Antwerp: We kunnen er niets aan veranderen

Vercauteren wilde meer transfers bij Antwerp: "We kunnen er niets aan veranderen"

03-02-2021 07:45
2

Royal Antwerp FC heeft zich op de slotdag van de transferperiode nog druk bezig gehouden, vooral op uitgaand vlak viel er nog heel wat nieuws te rapen. Met Ortwin De Wolf en Maxime Le Marchand kwamen er ook twee nieuwkomers bij, al had Frank Vercauteren op meer gehoopt.

"Wel, ik heb zelf tot tien voor twaalf op de club gezeten, ik heb mogen meemaken dat ze heel hard hun best gedaan hebben om enkele spelers binnen te halen", aldus Vercauteren bij Het Laatste Nieuws na de gewonnen bekerwedstrijd van Antwerp tegen La Louvière. "Dat is niet gelukt, spijtig, maar we kunnen er niets aan veranderen. Deal with it dus."

Vercauteren zag hoe Luciano D'Onofrio de hele dag hard werkte. "Ik ga er niet over klagen, ik was erbij en zag welke inspanningen de club wilde doen. Er lang bij stilstaan is trouwens ook niet nodig. We zien wel wat de volgende mercato brengt (lacht). Nee, een trainer hoopt altijd op veel, soms te veel transfers. Maar ik heb het volledige vertrouwen in de spelerskern die we nu hebben", besluit de Antwerp-coach.