Breaking news

3e titel van De Bruyne brengt hem één dichter bij recordhouder Kompany

Update: 'Antwerp heeft toch versterking en huurt Fulham-verdediger Le Marchand'

Update: 'Antwerp heeft toch versterking en huurt Fulham-verdediger Le Marchand'

Gepubliceerd: maandag 1 februari 2021 om 22:46ma 01-02-2021 om 22:46

Laatste update: maandag 1 februari 2021 om 23:40ma 01-02-2021 om 23:40

Royal Antwerp FC zoekt in de laatste uurtjes van de wintermercato nog naar verdedigende versterking. Aleksandar Vukotic was de uitverkoren man, maar ondanks constructieve gesprekken met Waasland-Beveren kwam er geen akkoord uit de bus. Maxime Le Marchand dan maar?

De Franse mandekker loopt al even in beeld bij Antwerp, maar tot nog toe kreeg Vukotic dus de voorkeur. Nu die deal is afgesprongen, ligt Le Marchand in pole positie, voorspelt Het Nieuwsblad. Luciano D'Onofrio draait er alvast zijn hand niet voor om in de ultieme momenten van een transferperiode nog een konijn uit de hoge hoed te toveren.

De 31-jarige Le Marchand komt er voorlopig niet meer aan te pas bij Fulham. Twee jaar geleden was de verdediger nog een vaste waarde in de Premier League, maar na de degradatie van The Cottagers ging het met zijn persoonlijke status bergaf. Dit seizoen kwam Le Marchand amper twee keer in actie voor Fulham, de laatste keer dateert alweer van oktober vorig jaar.

Update: Volgens Het Nieuwsblad raakt de deal rond Le Marchand ook nog rond. De verdediger wordt tot het einde van het seizoen gehuurd, zonder aankoopoptie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws