Batubinsika over verguisde Antwerp-ploegmaat Lamkel Zé: Uitzonderlijk in België

Batubinsika over verguisde Antwerp-ploegmaat Lamkel Zé: "Uitzonderlijk in België"

30-01-2021 18:23
2

Dylan Batubinsika bezorgde zijn ploeg Royal Antwerp FC vrijdagavond de drie punten met een laat doelpunt tegen Waasland-Beveren. De verdediger scoorde met een rake kopbal de beslissende 3-2.

"Vorige keer scoorde Seck, vandaag ik. Zo maken de verdedigers ook hun doelpunten en kunnen we vanuit verschillende hoeken gevaarlijk zijn", vertelde Batubinsika na de match volgens Sporza. "We hebben niet enkel Mbokani, maar ook andere spelers die kunnen scoren. Dat hebben we vandaag gezien met de doelpunten van Lamkel Ze."

Batubinsika was ook de speler die het papiertje afpakte van Lamkel Zé na het eerste doelpunt. "Wij willen enkel reageren op de voetballer Lamkel Ze en die is uitzonderlijk in België. Ieder heeft zijn eigen mening, maar wij zijn een team", vertelde Batubinsika over zijn verguisde ploegmaat. "Eens we op het veld staan, moeten we voetballen, ongeacht wie in de spits staat."

"Wij moeten ons niets aantrekken van het extrasportieve. Wij moeten goeie ballen geven aan Didier, zodat hij kan scoren. Toen ik zijn papiertje afpakte wilde ik enkel dat iedereen op z’n plek ging staan om de klus te klaren", besloot de verdediger.