Belhocine kan niet wachten op Vranjes: “Willen hem zo snel mogelijk opstellen”

Belhocine kan niet wachten op Vranjes: “Willen hem zo snel mogelijk opstellen”

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 08:44wo 27-01-2021 om 08:44

Ognjen Vranjes lijkt meteen tegen OHL te zullen spelen voor zijn nieuwe club Sporting Charleroi. De verdediger verlaat Anderlecht op huurbasis en Karim Belhocine kan niet wachten om zijn nieuwste aanwinst te gebruiken.

“We rekenen op zijn ervaring, op zijn honger naar de competitie”, zegt Belhocine aan Het Laatste Nieuws. “We willen hem zo snel mogelijk opstellen en hij heeft gezegd dat hij klaar is. Of zijn komst en die van Botaka iets verandert aan de hiërarchie? Dàt luxeprobleem heb ik momenteel niet, maar ik ben het hoe dan ook niet die de hiërarchie vastlegt, dat doen de betrokken spelers op basis van hun prestaties.”

Charleroi heeft nu vijf nederlagen op rij en Belhocine snakt naar het doorbreken van die negatieve spiraal. “De eerste stap van het herstel werd op Standard gezet. Nu de tweede. Inmiddels liggen we nog altijd maar vier punten achter op de vierde plaats. Bedenkelijk is de situatie dus niet”, aldus de oefenmeester van Charleroi. Overigens zijn er nog versterkingen op komst. Ook Kylian Hazard van Cercle Brugge wordt genoemd.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws