Lukaku ontplofte na provocatie Zlatan: “Ga naar jouw moeder voodoo doen, ezel”

Lukaku ontplofte na provocatie Zlatan: “Ga naar jouw moeder voodoo doen, ezel”

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 07:15wo 27-01-2021 om 07:15

Laatste update: woensdag 27 januari 2021 om 07:57wo 27-01-2021 om 07:57

De poppetjes gingen aan het dansen tijdens Milanese derby tussen Internazionale en AC Milan. Plots stonden Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahmovic met de hoofden tegen elkaar.

De aanleiding van het opstootje is nog onbekend, wel zijn beide aanvallers nu duidelijk te horen op de beelden van onder meer Rai Sport. "Ga je voodoo-rituelen lekker ergens anders doen, kleine ezel", schreeuwt Ibrahimovic. "Kom op, laten we naar binnen gaan", reageert Lukaku. Ibrahimovic: "Ga je moeder bellen en doe die voodoo-rituelen ergens anders. Ezel!" Het laatste woord is aan Lukaku: "Je wilt het over mijn moeder hebben? F*ck you and your wife!"

Zlatan doelde op geruchten rond de overstap van Lukaku van Everton naar Manchester United in 2017. The Toffees-eigenaar Farhad Moshiri claimde destijds dat de Belg vertrok vanwege een voodoo-bericht van zijn moeder. Lukaku heeft dat altijd afgedaan als onzin. Beide kemphanen kregen een gele kaart. Nadat Ibrahimovic een tweede prent had gekregen, zag hij zijn AC Milan met 2-1 verliezen van stadgenoot Inter in de Coppa Italia.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws