'Anderlecht-personeel klaagt over roepende Vandenhaute en Verbeke'

'Anderlecht-personeel klaagt over roepende Vandenhaute en Verbeke'

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 19:30di 26-01-2021 om 19:30

Laatste update: dinsdag 26 januari 2021 om 19:38di 26-01-2021 om 19:38

De voorbije maanden en jaren was het bijzonder rumoerig bij RSC Anderlecht. Niet alleen op het veld, maar ook (vooral) in de bestuurskamer. Ook dit jaar nog, toen bekend raakte dat Karel Van Eetvelt opstapte bij paars-wit. En daar blijft het mogelijk niet bij.

Een insider bevestigt aan Humo namelijk dat er flink wat problemen zijn bij Anderlecht. Daar was het vertrek van Van Eetvelt al een voorbeeld van, die zelf opstapte na een ruzie tussen voorzitter Wouter Vandenhaute. "Niemand kent de details van de ruzie, maar zeker is dat Van Eetvelt heeft gezegd dat hij niet meer kon samenwerken met Vandenhaute", klinkt het.

Roepen en tieren
Van Eetvelt lijkt niet de enige te zijn die problemen heeft met de nieuwe voorzitter van Anderlecht. "Van Eetvelt wil graag met iedereen door één deur kunnen. Dat steekt schril af tegen de stijl van Wouter Vandenhaute en Sportief Manager Peter Verbeke: dat is roepen en tieren", zegt de insider.

"Het personeel klaagt er stevig over in interne Whatsapp-groepen. En ook over Jos Donvil, die Karel Van Eetvelt heeft opgevolgd. Afgelopen zomer heeft die nog een plan opgesteld om Standard erboven op te helpen. En als Anderlecht op Sclessin speelde, zat hij aan de Luikse bestuurstafel. Nu zit hij bij Anderlecht en heeft hij meteen een aantal mensen gedegradeerd. Daarmee maak je je niet populair."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws