Vanhaezebrouck komt met nieuw doel KAA Gent: “Daar voordeel uit halen”

Vanhaezebrouck komt met nieuw doel KAA Gent: “Daar voordeel uit halen”

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 16:26di 26-01-2021 om 16:26

Hein Vanhaezebrouck probeert om KAA Gent uit het slop te halen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Tegenover Het Nieuwsblad komt de oefenmeester met een nieuw doel voor de Buffalo’s.

Voordeel halen uit de resem thuismatchen van KAA Gent. “Van onze resterende elf duels zijn er zeven in eigen huis, dat zou een voordeel moeten zijn”, kijkt Hein Vanhaezebrouck vooruit naar het resterende programma van de Buffalo’s. “Moest ons publiek in het stadion aanwezig zijn, was dat zeker het geval. Maar we hebben dit seizoen al vijf van onze tien thuismatchen verloren. We moeten nu vooral echt proberen om voordeel te halen uit die thuisduels.”

“We hebben nu vijf uitduels op zes matchen achter de rug, de resultaten zijn best oké met 8/15. Jammer van die verloren thuiswedstrijd (tegen Antwerp) die we eigenlijk hadden moeten winnen. Nu moeten we ook in die andere thuismatchen proberen te winnen en als je domineert de klus dan ook af te maken. We moeten echt de kansen afmaken, zoals dat in Leuven toch beter was. Dit vraagt om bevestiging”, citeert Het Nieuwsblad Vanhaezebrouck.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws