'Als KV Mechelen me een contract tot einde van mijn carrière aanbiedt, teken ik'

'Als KV Mechelen me een contract tot einde van mijn carrière aanbiedt, teken ik'

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 19:44di 26-01-2021 om 19:44

Yannick Thoelen (30) is weer helemaal terug bij KV Mechelen en heeft na zijn blessure zijn basisplek weer veroverd. De doelman voelt zich bijzonder goed bij Malinwa en wil dan ook nog jaren uitkomen voor de club.

Thoelen heeft nog een contract tot het einde van volgend seizoen, maar wil nu graag al spreken over een verlenging. De doelman wil dan ook nog jaren bij Malinwa blijven. "Ze zullen wel wachten tot ­volgend jaar om keuzes te ­maken, maar van mij mogen ze nu al bellen om te verlengen. We komen er wel uit", zegt hij in Gazet van Antwerpen.

Sterker nog, dat mag een contract tot het einde van zijn loopbaan zijn. "Als ze me morgen een ­contract zouden geven tot het einde van mijn carrière, dan zou ik gewoon tekenen. Ik heb altijd gezegd dat ik nog graag een buitenlands avontuur ­wilde aangaan, maar die droom wil ik gerust aan de kant schuiven als ik bij KV ­Mechelen kan blijven", klinkt het.

"Ik voel me goed in Mechelen. Ik heb een goeie band met de supporters, de spelers, het bestuur en de mensen in de technische staf", besluit de doelman van KV Mechelen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws