L'Équipe: Spurs wil toeslaan bij PSG en aanvaller transfervrij binnenhalen

L'Équipe: Spurs wil toeslaan bij PSG en aanvaller transfervrij binnenhalen

26-01-2021 07:27
1

Tottenham Hotspur heeft Ángel Di María benaderd met de vraag of hij ervoor openstaat om na dit seizoen aan de slag te gaan in Londen. Het contract van de Paris Saint-Germain-aanvaller loopt aan het einde van dit seizoen af, waardoor hij transfervrij op te pikken is.

Dat heeft Spurs-manager José Mourinho zich niet twee keer laten vertellen. De Portugees zou al contact hebben gezocht met Di María om over een transfer naar Tottenham te praten, zo meldt L'Équipe

Paris Saint-Germain hoopt de Argentijn echter in Parijs te houden. De club heeft Di María in december een nieuw contract aangeboden, maar hiermee was de aanvaller niet tevreden. Nieuwe trainer Mauricio Pochettino gebruikt Di María sinds zijn komst als een aanvallende middenvelder en wil graag met zijn landgenoot verder, maar het eerste contractaanbod van de Franse club was slechts een verlenging van één jaar. Di María wil graag een nieuw contract voor twee of drie seizoenen tekenen.

Daarnaast wilde Paris Saint-Germain het salaris van de Argentijn, die op dit moment ongeveer één miljoen euro bruto per maand ontvangt, verlagen. Hiermee zou Di María wel akkoord willen gaan, mocht hij een nieuw contract voor twee of drie seizoenen krijgen. Tottenham wacht de ontwikkelingen niet af en heeft inmiddels contact gezocht met het management van de aanvaller. Of de actie kans van slagen heeft, is nog maar de vraag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie