'Chelsea heeft knoop doorgehakt en stuurt clubicoon Lampard weg'

'Chelsea heeft knoop doorgehakt en stuurt clubicoon Lampard weg'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 11:15ma 25-01-2021 om 11:15

Frank Lampard wordt maandag ontslagen door Chelsea. Dat schrijft The Telegraph op basis van bronnen binnen de club. The Blues presteren de laatste weken dramatisch en het vertrek van clubicoon Lampard moet een ommekeer teweeg gaan brengen.

De Engelse krant meldt dat spelers gevraagd zijn om voorlopig niet naar de club te komen, zodat de leiding de tijd heeft om met Lampard in gesprek te gaan en zijn ontslag bekend te maken. De baan van de voormalig middenvelder hing al een tijdje aan een zijden draadje en eigenaar Roman Abramovich zou zijn geduld nu definitief verloren zijn.

De laatste wedstrijd van Chelsea, de FA Cup-thuiswedstrijd tegen Luton Town, werd nog met 3-1 gewonnen door Lampard en de zijnen. Van de tien wedstrijden daarvoor wisten de Londenaren er echter maar drie te winnen en dat breekt Lampard nu op. Hij was sinds juli 2019 eindverantwoordelijke op Stamford Bridge en werd vorig seizoen vierde met Chelsea.

Het ontslag van Lampard kan slecht nieuws zijn voor Hakim Ziyech. De Marokkaan werd door de huidige trainer gehaald van Ajax en moet nog maar zien of de nieuwe trainer net zo veel vertrouwen in hem heeft. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws