GF Aarhus haalt Sanneh weg bij Anderlecht: Hij is een topverdediger

GF Aarhus haalt Sanneh weg bij Anderlecht: "Hij is een topverdediger"

25-01-2021 10:15
13

RSC Anderlecht heeft dan toch een oplossing gevonden voor Bubacarr Sanneh en verhuurt de verdediger aan het Deense GF Aarhus. Bij de Deense club kan men het geluk niet op na zijn komst.

Voor Sanneh wordt het een terugkeer naar Denemarken, waar hij eerder al uitkwam voor FC Midtjylland. "Na de blessure van Niklas Backman hadden we een nieuwe verdediger nodig", zegt AGF-CEO Jacob Nielsen op de webstek. "Die hebben we hopelijk gevonden met Sanneh."

"Hij is een bekwame verdediger die zich in het verleden al getoond heeft bij Midtjylland. Sanneh is een een topspeler met een mooie leeftijd (25)", gaat Nielsen verder. "Hij is volwassener geworden na zijn periodes in België en Turkije. We heten hem graag terug welkom in Denemarken", aldus Nielsen.

Bij AGF verwacht men ook veel van Sanneh. "Iedereen weet nog welke kwaliteiten hij in Denemarken getoond heeft. Sanneh heeft misschien niet veel gespeeld, maar hij is nog steeds een goede verdediger die ons tot de lente zal helpen", besloot de CEO van GF Aarhus.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie