'Ronaldo slaat aanbod van zes miljoen per jaar af, Messi ook benaderd'

'Ronaldo slaat aanbod van zes miljoen per jaar af, Messi ook benaderd'

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 10:35zo 24-01-2021 om 10:35

Cristiano Ronaldo heeft een lucratieve deal uit Saoedi-Arabië laten schieten. De Portugees werd door de toeristische afdeling van het land gevraagd om Saoedi-Arabië te promoten. Hiermee kon Ronaldo ongeveer zes miljoen euro per jaar verdienen, maar de Juventus-aanvaller heeft het bod afgeslagen.

Dat meldt The Telegraph. Ook Lionel Messi zou benaderd zijn om het land te promoten. Saoedi-Arabië wil positieve erkenning als vakantiebestemming, maar Ronaldo wil hier niet aan meewerken. Als onderdeel van de deal zou Ronaldo te zien zijn in verschillende advertenties en zou hij gevraagd zijn om meerdere bezoeken te brengen aan het land.

De vertegenwoordigers van Messi zouden ook benaderd zijn. Het is niet bekend of de Argentijn wel te porren is voor de samenwerking. Het is niet de eerste keer dat Saoedi-Arabië probeert om voetballers in te zetten ter promotie van het land. Zo werd de Spaanse Supercup in 2020 georganiseerd in het land. Dit alles om het imago te verbeteren. Saoedi-Arabië krijgt veel kritiek, omdat het de mensenrechten zou schenden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws