Verrassende aanvoerder bij RSC Anderlecht: Voelde echt als een eer

Verrassende aanvoerder bij RSC Anderlecht: "Voelde echt als een eer"

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 22:15za 23-01-2021 om 22:15

RSC Anderlecht is er vrijdag niet in geslaagd om voorbij Waasland-Beveren te geraken. Bij de Brusselaars kregen we met Josh Cullen ook een opvallende aanvoerder. De middenvelder had ook niet gedacht dat hij dat (zo snel) zou worden.

Door de afwezigheid van Hendrik Van Crombrugge en Albert Sambi Lokonga was Kemar Lawrence de voorbije speeldagen nog aanvoerder. Die was er tegen Waasland-Beveren echter ook niet bij, waardoor Cullen deze keer de aanvoerdersband kreeg.

"Dat was een verrassing", vertelt de 24-jarige Ier aan La Dernière Heure. "Ik kwam binnen in de kleedkamer en de band lag op mijn plaats .Ik trok hem aan en dat voelde echt als een eer. Het was de eerste keer in mijn carrière dat ik aanvoerder was. Enkel bij de Ierse nationale U21 was dat al gebeurd."

Cullen lijkt alvast bijzonder goed in de groep te liggen. Volgens Vincent Kompany is hij namelijk één van de meest populaire jongens in de kleedkamer. Dat zal ongetwijfeld meegespeeld hebben in de beslissing om Cullen aanvoerder te laten worden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws