'Club Brugge moet toch vrezen voor zomers vertrek van steunpilaar Mata'

'Club Brugge moet toch vrezen voor zomers vertrek van steunpilaar Mata'

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 20:33za 23-01-2021 om 20:33

Club Brugge kan dit seizoen weer rekenen op een sterke Clinton Mata, die één van de grote uitblinkers is bij de competitieleider. De verdediger wordt al een poos gelinkt aan een buitenlandse transfer, maar zover kwam het nog niet. Daar kan komende zomer verandering in komen.

Mata is uitgegroeid tot één van de steunpilaren bij Club Brugge en dat is ook niet onopgemerkt gebleven in het buitenland. Afgelopen zomer toonden Hertha Berlijn, Hoffenheim, Schalke 04, Leverkusen, Wolfsburg en Fulham nog interesse in de Angolese Belg. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Club Brugge deed er echter alles aan om Mata te houden en slaagde ook in dat opzet. Hij is inmiddels één van de grootverdieners bij Club Brugge en voelt zich ook goed bij Blauw-Zwart. Toch is de interesse niet geminderd, integendeel.

Bij bovengenoemde bron speculeert men dan ook dat er komende zomer wel flink wat aanbiedingen zullen binnenstromen voor Mata. De vraag is dan ook of Mata deze keer de lokroep van het buitenland kan blijven negeren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws