Ze krijgen een flinke som en Clement heeft een probleem minder

"Ze krijgen een flinke som en Clement heeft een probleem minder"

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 09:05za 23-01-2021 om 09:05

Zondag staat de topper tussen de nummer 1 en de nummer 2 in het klassement op het programma. Club Brugge ontvangt in het Jan Breydel stadion KRC Genk. Bij winst loopt Club Brugge 12 punten uit op KRC Genk. Johan Boskamp gaf te kennen aan Het Belang van Limburg dat hij vreest dat Club Brugge dan vertrokken is naar een nieuwe landstitel.

Johan Boskamp is de huisanalist voor Het Belang van Limburg en hij blikt vooruit op de aankomende topper. Op de vraag wat als Club Brugge wint is hij redelijk duidelijk. "Als Brugge wint en Genk erna punten blijft morsen, loopt Brugge weg. Het is nog niet helemaal gespeeld want we hebben nog Play Offs maar het wordt dan heel moeilijk", liet Boskamp weten.

Boskamp ziet bij KRC Genk een opvallend probleem voor de mindere prestaties. "Wat zorgen baart bij Genk is dat Bongonda al een paar matchen minder is. Het is een heel belangrijke speler die het verschil kan maken, maar hij moet niet altijd vallen alsof hij halfdood is. Momenteel draait het even niet goed. Ze zijn op drie matchen tijd een pak punten kwijt en dan is er meteen een gat geslagen", gaf Boskamp aan in een interview van Het Belang van Limburg. 

Club Brugge verkocht deze week Krépin Diatta voor ruim 20 miljoen euro, Boskamp vond dat een goede keuze van Club Brugge. "Monaco betaalt 20 miljoen euro voor hem. Dat is toch weer goed verdiend voor Club Brugge. Ze hebben al veel geld verdiend aan die buitenspelers. Limbombe, Danjuma, Izquierdo. Geen van allen is echt geslaagd in het buitenland. Danjuma komt er in Engeland nu door, maar pas nadat hij met Bournemouth gezakt is naar de Championship.
Monaco vind ik overigens een prima club voor Diatta. Je ziet tegenwoordig dat de echte vleugelspitsen terugkomen. De grote clubs jagen erop. Voor Club is dit een win-winsituatie. Ze krijgen een flinke som en Clement heeft een probleem minder. Vanaken is net terug uit schorsing en nu kan hij De Ketelaere op rechts zetten, hoewel die beter is in het centrum", aldus Johan Boskamp.

De topper tussen Club Brugge en KRC Genk staat zondagmiddag om 13u30 op de planning.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wint Club Brugge zondag van KRC Genk?

Ja
71%
Nee
29%
(181 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws