OFFICIEEL: Anderlecht stelt Diaby voor: 'Hungry for goals'

OFFICIEEL: Anderlecht stelt Diaby voor: 'Hungry for goals'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 20:31ma 18-01-2021 om 20:31

Laatste update: maandag 18 januari 2021 om 20:45ma 18-01-2021 om 20:45

Abdoulay Diaby is een speler van RSC Anderlecht. Dat liet paars-wit maandag weten via de officiële kanalen. Volgens paars-wit is de ex-speler van Club Brugge 'hungry naar goals'. 

Maandag werd het duidelijk dat Diaby naar Anderlecht zou komen. In de avond heeft paars-wit de deal bevestigd. Aan het einde van het seizoen kan Anderlecht Diaby ook kopen van Sporting. 'De Frans-Malinese spits wordt gehuurd tot het einde van het seizoen met aankoopoptie', laat paars-wit weten. 

Voor Diaby wordt Anderlecht zijn derde ploeg in ons land. Eerder speelde hij al voor Moeskroen en Club Brugge. Met Les Hurlus dwong hij promotie naar de Jupiler Pro League af. Met Blauw-Zwart wist Diaby twee keer de Belgische landstitel te winnen.

Na zijn periode bij Club Brugge trok Diaby naar Sporting. Bij Portugal kon hij nooit volledig doorbreken. De Portugezen verhuurden hem onlangs nog aan Getafe. Nu moet Diaby bij Anderlecht zijn loopbaan weer op de rails krijgen. Bij paars-wit zal Diaby met het rugnummer 23 gaan spelen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws