Vercauteren sluit nieuwe kans voor Lamkel Zé bij Antwerp niet uit

Vercauteren sluit nieuwe kans voor Lamkel Zé bij Antwerp niet uit

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 08:16ma 18-01-2021 om 08:16

Voor de fans van Royal Antwerp FC is het duidelijk: Didier Lamkel Zé is geen speler van de club meer. Zij willen de Kameroener graag zo snel mogelijk zien vertrekken. Frank Vercauteren lijkt daar toch niet helemaal hetzelfde over te denken.

De Kameroener mocht afgelopen week weer meetrainen met de A-kern en speelde het voorbije weekend nog een oefenpot tegen Club NXT met de beloften van The Great Old. De fans van Antwerp probeerden dat echter te verhinderen en gingen protesteren. Zij willen Lamkel Zé niet meer bij de club zien.

Vercauteren lijkt echter niet uit te sluiten dat Lamkel Zé opnieuw een kans krijgt. "Of hij komende week met de groep mag trainen? Als we geen bezoek krijgen, misschien", klonk het bij Het Nieuwsblad. "We bekijken het dag per dag."

"Ik moet de beelden van zijn match nog zien en met de coach spreken, en dan zien we wel. Wat mij betreft, hoort hij bij de kern. En maandag zullen we intern spreken over de voortzetting. We respecteren alle meningen, we zijn niet onoplettend voor alle commentaren, integendeel. Maar we zoeken de beste oplossing voor de club", gaf hij aan.

Veel spelers van Antwerp zouden een comeback ook niet graag zien gebeuren. "We zien wel wat er van bovenaf beslist wordt. Wij kunnen dat dan enkel aanvaarden", reageerde Ritchie De Laet.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws