'KV Kortrijk lacht geboden bedrag Cercle Brugge voor Van der Bruggen weg'

'KV Kortrijk lacht geboden bedrag Cercle Brugge voor Van der Bruggen weg'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 07:44ma 18-01-2021 om 07:44

Cercle Brugge hoopt Hannes Van der Bruggen zo snel mogelijk te kunnen aanstellen als nieuwe middenvelder. De Vereniging wil hem deze winter al aanstellen, maar KV Kortrijk laat Van der Bruggen niet zomaar gaan.

De middenvelder heeft een aflopend contract dat niet verlengd zal worden en kan op het einde van het seizoen dus gratis vertrekken. Cercle Brugge wil hem dit seizoen echter al overnemen en heeft een persoonlijk contract voor vier seizoenen met de speler. Het bood KV Kortrijk ook een som aan voor Van der Bruggen.

Volgens Het Laatste Nieuws gaat het om een bedrag van amper 50.000 euro. Dat werd ook al snel van tafel geveegd door KV Kortrijk, dat 300.000 euro verlangt voor Van der Bruggen. Beide clubs zullen de komende dagen ongetwijfeld verder onderhandelen.

Cercle Brugge kan Van der Bruggen alleszins goed gebruiken. Het staat momenteel op een gedeelde laatste plek met Waasland-Beveren en kan alle punten dus goed gebruiken. Royal Excel Moeskroen, de nummer zestien in de stand, telt één punt meer. STVV, nummer vijftien, heeft zelfs al vier punten meer.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws